Go Back   Hags-club forums General Chat General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2013, 01:13 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Join Date: Sep 2013
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TurboGolom is an unknown quantity at this point

Default PS2 Hack good configuration

Hey Guys im new to this Forum and was using the PS2 Bot a while.

Problem for me. my bot is really slow at focusing the target also i got so many different colours i didnt even know what they mean

blue =
red =
Orange =
thx

also my bot doesnt focus target fast enough even if they stay in front of me
what are your settings and they are working good for you ???
i run most time an light armor attacker so i dont want to snipe guys from 1km distance but some range without wasting all my bullets would be awesome

also i activated no spreat no recoil but nvm i didnt hit much
would be nice to get some help
Thx
TurboGolom is offline Reply With Quote
Old 09-09-2013, 01:51 AM   #2 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,228
Thanks: 956
Thanked 2,073 Times in 1,483 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

orange - not seen enemy
red - enemy, that you can shoot

what you mean by " doesnt focus fast " ? it is targeting enemy slowly or what?
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 09-09-2013, 03:33 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Join Date: Sep 2013
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TurboGolom is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Eldaen View Post
orange - not seen enemy
red - enemy, that you can shoot

what you mean by " doesnt focus fast " ? it is targeting enemy slowly or what?

its about the aimcross is moving very slowly to the enemy not from on target fast to the other he need rlly long
also like i said my bullets are missing rlly often no clue why even if the enemy stays near to me
TurboGolom is offline Reply With Quote
Old 09-09-2013, 03:41 AM   #4 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,228
Thanks: 956
Thanked 2,073 Times in 1,483 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

open settings - aimbot, set smooth to 0

bot.smooth 0 - console command, if you like it more, then GUI
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 09-12-2013, 01:53 AM   #5 (permalink)
Junior Member
Join Date: Sep 2013
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TurboGolom is an unknown quantity at this point

Default

Got a new Problem:
with the new update of Planetside 2 today my bot isnt working anymore.
My Bot is allways telling me that he want to update the Bot and i press yes but after updating its closing and want again the same Update as download as before
so i got an infinite update -.-
If i press no the bot is starting ingame but the GUI isnt working even the ESP etc. i cant use it and the bot is crashing after some minutes.

hopefully you can help me ???

if i try to manual update the bot i got an error of an broken file or an unknown file ending
TurboGolom is offline Reply With Quote
Old 09-12-2013, 01:55 AM   #6 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,228
Thanks: 956
Thanked 2,073 Times in 1,483 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

https://hags-club.com/forum/f40/patc...ad-266/page83/
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are Off
Refbacks are Off