Go Back   Hags-club forums General Chat Pre-Sale Questions

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2013, 01:49 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default i have problem

Hi I bought 1000 credit but I still can not buy the cheat for Planet Side 2, how much is there really?

Thanks
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 01:53 AM   #2 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,228
Thanks: 956
Thanked 2,073 Times in 1,483 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

basic subscription - 1000 points
Additional features pack for ps2 ( https://hags-club.com/forum/f2/ps2-a...ures-pack-786/ ) - 2000 points , and you need basic for it
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 02:01 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

So if I bought 1000 points I might cheat?
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 02:12 AM   #4 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

I just have to add credit for the 1000 basic cheat it is his? So I resumed one subscription credit to 1000 and 2000 will be my credit?
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 02:31 AM   #5 (permalink)
Super Moderator
 
Mojoguy01's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 744
Thanks: 36
Thanked 88 Times in 47 Posts
Mojoguy01 is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by titouchef View Post
I just have to add credit for the 1000 basic cheat it is his? So I resumed one subscription credit to 1000 and 2000 will be my credit?
You only need 1000 for the normal subscription for PS2.


An ADDITIONAL 2000 is needed for the "Shit-Pack" package which has some craaazy ass shit it in that the normal sub does not have.

However, I urge you to just try the normal subscription.


Once you purchase your 1000 points simply use the code provided to you upon purchase and add it to your account. Once added to your account you can then go to the "Subscription" area and you use your 1000 points to get the 1000 normal sub option.



There, go pew pew and don't be nub.
Mojoguy01 is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 03:39 AM   #6 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

Ok I accepted the subscription but where do I go to sutie to download the product?
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 03:51 AM   #7 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

It's simple I paid for the 1000 credit cheat, I made my subscription but I can not download the cheat basic ...
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 04:33 AM   #8 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

Always my problem, I spent 1000 credit for my subscription but I can not download the cheat in basic ...
Capture some screens:

http://tinypic.com/view.php?pic=nv2yqc&s=6
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 05:17 AM   #9 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

And I said that I did not download that appears in ...

To prove that I am one month in subscriber basic:

http://hpics.li/6ae5892
titouchef is offline Reply With Quote
Old 03-12-2013, 05:37 AM   #10 (permalink)
Junior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
titouchef is an unknown quantity at this point

Default

I can not connect to the launch.exe is what it is because I have a French email address? If yes how can I do to change it??

: http://hpics.li/0848afc

Last edited by titouchef; 03-12-2013 at 05:45 AM.
titouchef is offline Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are Off
Refbacks are Off