Go Back   Hags-club forums Main News

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2013, 01:27 AM   #21 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

FAQ & registration guide

follow this FAQ
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is online now
Old 11-17-2013, 01:45 AM   #22 (permalink)
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MeisterJ is an unknown quantity at this point

Default

Ok now I have downloaded the client and the kepatch driver protection stuff..
When I have renamed it all in the driver protectio and click create, it gives me an error saying "Wrong Kernal name"

What to do??
MeisterJ is offline
Old 11-17-2013, 01:52 AM   #23 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

you basicly select Original OS, click " create " then you reboot on patched OS and all is good, dont rename anything.
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is online now
Old 11-17-2013, 02:54 AM   #24 (permalink)
nubleng
 
dogmatt's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,479
Thanks: 40
Thanked 1,288 Times in 557 Posts
dogmatt has disabled reputation

Default

"Wrong Kernal name" = too short or contains alien characters





captain obvious
dogmatt is offline
Old 11-17-2013, 03:23 AM   #25 (permalink)
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MeisterJ is an unknown quantity at this point

Default

Ok now I made it long and I clicked create and it said done, then I rebooted and now my computer wont start up?? It just shows black screen, NOTHING happens?????
(I am writing from my laptop now btw..) It dosent feel right.. I think I have to get it to the computer mechanic now -.-
MeisterJ is offline
Old 11-17-2013, 03:44 AM   #26 (permalink)
Junior Member
Join Date: Nov 2012
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
expert63 is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Godzilla View Post
will this have vehicle aimbot? or easy flying like ps2 had?
Easy flying было бы восхитительно!
expert63 is offline
Old 11-17-2013, 03:47 AM   #27 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

Quote:
Ok now I made it long and I clicked create and it said done, then I rebooted and now my computer wont start up?? It just shows black screen, NOTHING happens?????
(I am writing from my laptop now btw..) It dosent feel right.. I think I have to get it to the computer mechanic now -.-
disable secure boot from bios
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is online now
Old 11-17-2013, 03:57 AM   #28 (permalink)
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MeisterJ is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Eldaen View Post
disable secure boot from bios
How do I do that when it just shows a black screen?? It dosent even show the start up screen saying "Starting windows"....
MeisterJ is offline
Old 11-17-2013, 04:00 AM   #29 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

Your pc dont show you the option to choise the windows ( you should have 2, basic and patched ) and an option to go to bios? O_o
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is online now
Old 11-17-2013, 04:18 AM   #30 (permalink)
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MeisterJ is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Eldaen View Post
Your pc dont show you the option to choise the windows ( you should have 2, basic and patched ) and an option to go to bios? O_o
Nope, after I shut the computer down and turned it on again it just gives me a black screen ??
MeisterJ is offline
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are Off
Refbacks are Off