Go Back   Hags-club forums Main Announcements

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2014, 02:25 AM   #11 (permalink)
Junior Member
Join Date: Aug 2014
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
shamov is an unknown quantity at this point

Default

почему в архейдж неработает радар вчера работал севодня уже нет
shamov is offline
Old 08-13-2014, 02:29 AM   #12 (permalink)
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
HMGKnightz is an unknown quantity at this point

Default

it work.... you just have to delete the old HAQ, delete the patched keypatch. Install everything new and create new keypatch... restart computer, select patched OS and do ur normal stuff.
HMGKnightz is offline
Old 08-13-2014, 02:41 AM   #13 (permalink)
Senior Member
Join Date: Aug 2014
Posts: 117
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Shendra is an unknown quantity at this point

Default

i have it

new Client new keypatch all ok
Shendra is offline
Old 08-13-2014, 02:47 AM   #14 (permalink)
Senior Member
Join Date: Aug 2014
Posts: 117
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Shendra is an unknown quantity at this point

Default

client works ... but when i start the game the client Crashs the game with the uperside error code
Shendra is offline
Old 08-13-2014, 03:01 AM   #15 (permalink)
Join Date: Jul 2014
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Evore is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Shendra View Post
client works ... but when i start the game the client Crashs the game with the uperside error code
yeah, me too have this truble.
Evore is offline
Old 08-13-2014, 03:21 AM   #16 (permalink)
Senior Member
Join Date: Aug 2014
Posts: 117
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Shendra is an unknown quantity at this point

Default

no Way

have all new download

keypatch delet ... pc restart .. new keypatch make .. set keypatched file on Default .. reboot pc ... open new Client .. set wildstar to blue .. start wildstar Client .. Wildstar Crashs

Haq Console writes :

BEGIN, PID:4412
NET_BEGIN, ""
NET_END, STATUS:0x0, ""
EXEC, PID:4412 STATUS:0x0
EXIT, PID:4412 CODE:0xC0000005

Dunno why .. think anything wronge coding for wildstar ... before the update Comes all works like a cham
Shendra is offline
Old 08-13-2014, 06:33 AM   #17 (permalink)
Junior Member
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
blaze is an unknown quantity at this point

Default

BEGIN, PID:9108
NET_BEGIN, ""
NET_END, STATUS:0x0, ""
EXEC, PID:9108 STATUS:0x0
EXIT, PID:9108 CODE:0x0
BEGIN, PID:6928
NET_BEGIN, ""
NET_END, STATUS:0x0, ""
EXEC, PID:6928 STATUS:0x0
EXIT, PID:6928 CODE:0xC0000005

Game get black screen and close. Cant make it work anymore.
blaze is offline
Old 08-13-2014, 07:49 AM   #18 (permalink)
Member
Join Date: Nov 2012
Posts: 37
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
theave is an unknown quantity at this point

Default

BF4 also crashes after the new patch.

BEGIN, PID:5404
NET_BEGIN, ""
NET_END, STATUS:0x0, ""
EXEC, PID:5404 STATUS:0x0
EXIT, PID:5404 CODE:0xC0000005
theave is offline
Old 08-13-2014, 09:20 AM   #19 (permalink)
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
brucekwan is an unknown quantity at this point

Default

me too, is a same problem please fix it
brucekwan is offline
Old 08-13-2014, 03:47 PM   #20 (permalink)
Join Date: Jul 2014
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Evore is an unknown quantity at this point

Default

Whten i can download update ?
Evore is offline
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are Off
Refbacks are Off