Go Back   Hags-club forums Main Announcements

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-19-2013, 09:47 PM   #1 (permalink)
nubleng
 
dogmatt's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,480
Thanks: 40
Thanked 1,288 Times in 557 Posts
dogmatt has disabled reputation

Default update

ps2 hag updated
some features probably still fcuked

edit: Ру тоже подняли


If there is 2 versions of HAG for one game:

Click the image to open in full size.
Make like that ( by clicking on robot face ) to make Ps2 hag run
And like that:
Click the image to open in full size.
to run ps2_ru Hag

Last edited by Hagzor; 04-19-2013 at 11:24 PM.
dogmatt is offline Reply With Quote
Old 04-19-2013, 11:06 PM   #2 (permalink)
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Posts: 406
Thanks: 7
Thanked 11 Times in 11 Posts
kfen is an unknown quantity at this point

Default

I think you messed something up.. the hack tries to inject as ps2-ru not the eu version...I will do some more testing later
kfen is offline Reply With Quote
Old 04-19-2013, 11:16 PM   #3 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

noobcake, i would say
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 04-20-2013, 01:46 AM   #4 (permalink)
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Posts: 406
Thanks: 7
Thanked 11 Times in 11 Posts
kfen is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by Eldaen View Post
noobcake, i would say
Funny boy...he updated the post after my post....
kfen is offline Reply With Quote
Old 04-20-2013, 02:55 AM   #5 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

That still dont change the thing, that you dont watch, which hag loads
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!

Last edited by Hagzor; 04-20-2013 at 03:41 AM.
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 04-20-2013, 03:38 AM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Atmosk's Avatar
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,257
Thanks: 33
Thanked 82 Times in 65 Posts
Atmosk is on a distinguished road

Default

Quote:
Originally Posted by Eldaen View Post
it still dont change the thing, that you dont watch, what hag loads
dat engrish O_O

Dude I srsly have no idea wtf u just said hahahaha.

Also who cares 'sin01, just click the icon to make RU red (PS: PM me, apparently vortex is back at DC... ftw right?)
Atmosk is offline Reply With Quote
Old 04-20-2013, 03:41 AM   #7 (permalink)
nubcake.net
 
Hagzor's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 12,234
Thanks: 958
Thanked 2,074 Times in 1,484 Posts
Hagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the roughHagzor is a jewel in the rough

Default

fixed abit, better? :O
Hags-Club socials:

Facebook | Twitter | Google+| Вконтакте

Follow!11
All news and cookies!
Hagzor is offline Reply With Quote
Old 04-20-2013, 11:37 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Egonieser's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
Posts: 186
Thanks: 5
Thanked 8 Times in 8 Posts
Egonieser is an unknown quantity at this point

Default

Ever since you added the rus version, it loads up rus instead of SoE when logging in and it crashes.

So i disabled Rus from loading (figured it out myself anyway), but not always it loads up when starting the game, 50% of times i have to launch hags TWICE before it injects properly.
I have a hunch it doesn't detect which hags to inject properly. You should look into that more thoroughly.

And inb4 you reply, yes, my hag is up to date, and yes, my PC is clean of trojans (trololo)
Egonieser is offline Reply With Quote
Old 04-21-2013, 12:08 AM   #9 (permalink)
nubleng
 
dogmatt's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,480
Thanks: 40
Thanked 1,288 Times in 557 Posts
dogmatt has disabled reputation

Default

Click the image to open in full size.

= ps2_ru disabled
dogmatt is offline Reply With Quote
Old 04-21-2013, 12:30 AM   #10 (permalink)
Senior Member
 
Egonieser's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
Posts: 186
Thanks: 5
Thanked 8 Times in 8 Posts
Egonieser is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by dogmatt View Post
Click the image to open in full size.

= ps2_ru disabled
Did you even read what i wrote?
Egonieser is offline Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are Off
Refbacks are Off